Klipet mund ti shikoni në kanalin zyrtar të Big Brother Vip në YouTube

Si possono vedere le clip sul canale YouTube ufficiale del Big Brother VIP Albania.

Në kanalin YouTube mund të ndiqni edhe episodet live të martën në mbrëmje dhe të shtunën në mbrëmje në orën 21.00.

Le puntate in diretta sono il martedì sera e il sabato sera dalle ore 21 sempre sul canale Youtube.